Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat miercuri ca asteapta ca membrii Comisiei de Disciplina sa se autosesizeze in urma declaratiilor patronului Stelei, Gigi Becali, care a afirmat ca oficialul ros-albilor este singurul care mai are influenta asupra arbitrilor din Liga I, anunta NewsIn

"De cand sunt in fotbal nu am spus niciodata ca a luat sau a dat cineva bani in fotbal. Daca declaratiile lui Gigi Becali sunt nefondate, el va ajunge la Comisia de Disciplina. Daca domnul Kassai nu se autosesizeaza, atunci o sa sesizez eu. Lui ii e frica de toata lumea, nu vrea sa supere pe nimeni", a spus Borcea la GspTV.

Oficialul dinamovist a mai declarat ca Augustus Constantin este singurul arbitru recuzat de Dinamo la inceputul campionatului: "Eu nu vreau sa-l vad in viata mea pe Augustus Constantin. Este singurul arbitru pe care noi l-am recuzat la inceputul campionatului. Anul trecut ne-a facut praf in campionat".

Borcea s-a referit si la decizia care se va lua joi la UEFA in cazul incidentelor provocate de suporterii dinamovisti in meciul cu NEC Nijmegen: "La UEFA nu se tine cont ca fanii nostri sunt recidivisti in ultimii ani. Daca ei vor recidiva anul asta, atunci vom fi suspendati un an din cupele europene. Pentru noi este foarte important ca nu s-a intrerupt partida. Acolo a fost ceva premeditat".

Presedintele lui Dinamo a incheiat lamurind si problemele aparute intre Vasile Turcu si Nicolae Badea in privinta "finantarii" deplasarilor fanilor dinamovisti: "Niciun suporter nu este sustinut de actionarii de la Dinamo. Daca se intampla asa ceva, pleaca in secunda doi. Turcu este prietenul meu si este singurul care e langa mine zi de zi, restul stau mai la distanta".
Vasile Turcu s-a referit si el la conflictul pe care il are cu presedintele CA de la Dinamo, Nicolae Badea, si il acuza pe acesta ca le-a oferit bilete fanilor din Stefan cel Mare pentru deplasarea de la NEC Nijmegen: "Am ceva cu Nicolae Badea pentru ca sustine niste vagabonzi. Dinamo a primit 300 de bilete pentru meciul din Olanda, iar 140 au fost puse separat pentru huligani, foarte interesant, nu?". Oficialul a mai afirmat ca este dispus sa renunte la actiunile sale pe care le detine la Dinamo daca va exista un eventual cumparator: "Daca vrea sa cumpere cineva actiunile mele, le vand, nu e nicio problema. Mai bine le dau decat sa fac rau lui Dinamo".

Dupa meciul din turul I al Cupai UEFA dintre NEC Nijmegen si Dinamo, in care suporterii alb-rosii au provocat incidente in tribune, Vasile Turcu si Nicolae Badea s-au acuzat reciproc in privinta banilor pe care actionarii din Stefan cel Mare ii ofera pentru deplasari galeriei dinamoviste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.