Gruparea argentiana Boca Juniors a anuntat ca in luna octombrie vor incepe lucrarile la constructia unui hotel care va avea ca tema a decoratiunilor fotbalul, iar cladirea va fi inaugurata in 2010 in centrul orasului Buenos Aires, informeaza NewsIn.

Hotelul va fi primul din lume dedicat fotbalului si proiectul este realizat de unul dintre cei mai cunoscuti arhitecti din Uruguay. Investitiile se vor ridica la peste 15 milioane de dolari, hotelul de cinci stele va avea o suprafata de 7.500 de metri patrati, 17 etaje, 89 de camere, alaturi de piscine, baruri si restaurante.

Inchirierea unei camera va costa pana la 400 de dolari pe noapte, ele nu vor avea numere, ci vor fi numite dupa fosti sau actuali jucatori ai echipei, precum Alfredo Rojas, Ubaldo Rattin, Martin Palermo, iar cea mai scumpa camera va fi cea numita Diego Armando Maradona.

Clubul argentinian nu este la prima idee de acest fel, dupa ce si-a deschis o firma de taximetrie si un cimitir dedicat celor mai devotati suporteri ai clubului. "Peste 200 de taxiuri circula prin Buenos Aires cu insemenele echipei, fiind un cosmar pentru fanii saraci ai lui River Plate, care dupa o ora de asteptat in ploaie trebuie sa circule cu taxiurile rivalei. Cimitirul este localizat la 30 de kilometri sud de Buenos Aires si este decorat cu flori in culorile echipei si iarba de pe stadionul Bombonera", scrie sursa citata.

Gruparea argentiniana obtine peste un milion de euro pe an prin vanzarea produselor catre fani si are peste 58.000 de suporteri cotizanti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.