Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat astazi ca Augustus Constantin este un arbitru bun, care ar putea conduce derby-ul CFR Cluj-Steaua, doar daca nu se va implica Cristian Borcea, cel care "este singurul cu influenta la arbitri"

"Augustus Constantin e un arbitru bun. Singurul cu influenta la arbitri este Cristi Borcea. Pentru ce mai sunt tinuti in arbiraj Corpodean si Lajos? Tiberiu Lajos face doar ce zice Borcea. Daca cei doi mai arbitraza vreo contracandidata de-a lui Dinamo, vor mai fi discutii. Daca ar intelege Borcea sa nu se mai bage, ar fi extraordinar. Oricum, mai e putin si se face ordine in arbitraj", a declarat Gigi Becali, care nu l-a uitat nici pe presedintele CCA, Gheorghe Constantin, despre care spune ca si el l-ar putea influenta pe fiul sau: "La Augustus, daca nu se implica taica-su sau Borcea, o sa arbitreze bine".

Presa centrala a speculat, miercuri, ca arbitrul Augustus Constantin, este principalul favorit sa conduca la centru derby-ul etapei a 9-a dintre CFR Cluj si Steaua.

Becali a prefatat meciul cu CFR Cluj, despre care spune ca este foarte important pentru stelisti, insa s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate: "E o partida grea atat pentru noi, cat si pentru ei. Steaua nu se teme de CFR Cluj, nu se teme de nicio echipa, dar trebuie sa dam totul pentru a castiga. Un egal nu ar fi pentru noi un rezultat prost, dar vrem sa castigam. Egalul ne-ar ajuta, pentru ca i-am tine pe clujeni la 5 puncte distanta".

Finantatorul echipei din Ghencea a mai spus ca Mirel Radoi ar putea reveni pe teren in meciul cu CFR Cluj, dar si daca acest lucru nu se va intampla, Steaua tot ramane o echipa puternica. Becali a afirmat ca derby-ul cu ardelenii este mai important decat partida din Liga Campionilor cu Fiorentina, pentru ca o victorie cu italienii "nu asigura calificarea in primavara europeana", in timp ce un succes cu CFR ar insemna "eliminarea din cursa a unei contracandidate la titlu".

Patronul gruparii ros-albastre a adaugat ca a stat de vorba cu antrenorul Marius Lacatus despre derby, dar si ca pentru jucatori nu vor conta foarte mult primele puse in joc: "Lacatus a fost azi pe la mine, am vorbit cu el despre problemele pe care le avem, despre accidentari. Sunt probleme cu Ovidiu Petre, Emeghara si Golanski, care nu poate juca tot meciul. Si el mi-a spus ca meciul cu CFR este mai important decat cel cu Fiorentina. La jocul acesta, banii un sunt foarte importanti, dar sunt si ei un stimulent, pentru ca jucatorii se gandesc la ei. E posibil sa merg al ei inainte de meci sa le zic pe cat vor juca".

Derby-ul dintre CFR Cluj si Steaua, din etapa a 9-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la 20:45 si va fi transmis de Antena 1.

Altfel, referitor la declaratia lui Marius Lacatus, care a spus ca Steaua de acum se apropie ca joc de Steaua care a reusit sa cucereasca Cupa Campionilor Europeni in 1986, Becali a precizat: " Steaua se apropie de echipa din '86, dar ii mai trebuie un mijlocas pe care il va avea de la primavara, Andrei Ionescu, si un atacant pe care inca nu il avem. Sunt foarte multumit de Arthuto, dar el nu este Piturca. Se poate compara vreodata Lovin cu Tudorel Stoica sau Boloni, sau cu Hagi, care a venit dupa 1986? Totusi, Arthuro este cel mai bun varf al Stelei la ora actuala. Stancu are 20 sau 21 de ani, e mare lucru sa joci la Steaua si sa dai gol la varsta asta".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.