Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca oamenii din conducerile cluburilor Dinamo si Rapid nu se pricep la fotbal, singurii pe care ii considera cunoscatori in domeniu fiind Arpad Paszkany si Iuliu Muresan, relateaza NewsIn.
"Peseiro e un mare antrenor. Copos habar nu are de fotbal. Pai unde sa invete fotbal, la UTC? Si daca se mai uita la fotbal 2.000 de ani si tot nu invata nimic. Sa facem o comparatie, el e de 16 ani in fotbal, iar eu de 5. A auzit el pana acum imnul Ligii Campionilor? Eu l-am ascultat deja de trei ori. Nici aia de la Dinamo nu se pricep la fotbal. Turcu este un baiat deosebit, este prietenul meu, dar se pricepe el la fotbal?", a spus Becali.

Finantatorul ros-albastrilor considera ca doar oamenii din conducerea lui CFR Cluj cunosc bine fenomenul fotbalistic: "Paszkany si Muresan sigur se pricep la fotbal, au castigat campionatul si Cupa, joaca in Liga Campionilor. Sigur se pricepe unul dintre ei. Totusi vreau sa vad cine se pricepe mai bine, eu sau ei? Cine castiga campionatul si cine face mai multe puncte in Liga. Daca o vor face ei, ridic mana si recunosc ca se pricep mai bine".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.