Ionel Danciulescu a declarat pentru site-ul oficial al suporterilor dinamovisti ca se va intoarce din iarna la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare. "Corbul" a fost imprumutat pana in iarna in campionatul chinez, la Shandong Luneng. Danciulescu a mentionat ca este la curent cu tot ce se intampla la Dinamo. "Intru pe site (n.r. - "Dinamo-online") si citesc zilnic ce se intampla la club. Cred ca avem in continuare sanse la castigarea campionatului", a declarat fostul golgeter al "cainilor rosii".

In aceeasi ordine de idei, "Danciu-gol" a precizat ca a pastrat relatii foarte stranse cu jucatorii de la Dinamo. "Niculescu mi-a promis ca o sa inscrie si pentru mine. Sper ca miercuri sa castigam cupa iar suporterii sa fie cat mai multi alaturi de baieti", a spus cel care a fost desemnat in sezonul trecut cel mai bun jucator din Romania. Danciulescu a fost contestat vehement de galeria dinamovista atunci cand a decis sa se transfere in China.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.