Locuitorii din Cobham, din regiumea Surrey, au infiintat un comitet de salvare a satului care sa protesteze impotriva fotbalistilor echipei Chelsea, care au inceput sa se mute in aceasta localitate. Pana in prezent, opt jucatori ai campioanei Angliei, printre care John Terry, Arhen Robben si Damien Duff, si-au cumparat case in Cobham, lor intentionand sa li se alature si antrenorul Jose Mourinho.

Migratia campionilor catre Cobham se datoreaza faptului ca noua baza de pregatire a "albastrilor", in valoare de 35 de milioane de euro si inaugurata in decembrie, se afla la doar cativa kilometri. Conform unuia dintre membrii comitetului de initiativa "Salvati Cobhamul", istoricul David Taylor, "locuitorii se tem ca linistea satucului va fi periclitata prin venirea vedetelor lui Chelsea". "Pe strazi vor circula numai masini luxoase, iar casele traditionale vor fi daramate si inlocuite cu vile", a mai precizat Taylor.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.