Minutul 14 al meciului cu Universitatea Craiova (2-0). Atacantul lui Poli Timisoara, Viorel Moldovan, sprinteaza dupa o minge, alaturi de fundasul oltenilor, Mariko Daouda. Citiva metri parcursi, iar apoi camerele TV il surprind pe Moldo-but scrisnind din dinti de durere si tinindu-se cu mina de muschii piciorului sting. Ivorianul Daouda face semne catre medici, dar atacantul banatenilor e deja pe culoarul de la vestiare.

Ieri, Moldovan a facut o radiografie, care i-au confirmat temerile: leziune musculara. "Sezonul s-a incheiat pentru mine. Imi pare rau, dar asa am simtit inca de simbata. Mi s-a spus ca e o leziune musculara, iar citeva zile va trebui sa fac repaus. Voi avea o discutie cu oficialii clubului, sa vedem ce zic si ei, dar cred ca voi face tratamentul in Elvetia. N-am vorbit cu ei de prelungirea contractului si nici nu as dori sa comentez acum aspectul asta", a marturisit Moldo-but, care va face inca un control suplimentar la medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu.

"Nu sta nationala in Moldovan. Are alti jucatori pe care sa se poata baza selectionerul"
Viorel Moldovan

Cifrele lui Viorel Moldovan la Poli

Dinu Viorel MOLDOVAN
- 32 de ani
Evolutia sa la Timisoara
- 10 meciuri (toate ca titular)
- 780 de minute jucate
- doua goluri
- doua pase de gol
Media notelor din Gazeta: 6.44

SPECULATII
Oferte de la Steaua si Rapid

In februarie, Viorel Moldovan a semnat un contract cu Poli, din postura de jucator liber, dupa falimentul lui Servette Geneva. Desi Toni Dobos a insistat mereu pe linga Vio sa-si prelungeasca angajamentul, atacantul a ezitat sa semneze. De "vina" ar putea fi ofertele tentante facute de Steaua si Rapid, lucru recunoscut si de Dobos. "M-as bucura sa spun ca-l putem pastra. Stiu ca este cautat de Rapid si de Steaua. El se intereseaza pe cine mai aducem la echipa, doar vrea sa se bata pentru cistigarea campionatului. Noi vrem sa-l pastram, insa depinde si de alte lucruri. Nu se gindeste neaparat sa plece", a spus consilierul presedintelui lui Poli.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.