"Intotdeauna am spus ca, atunci cand discutam despre un jucator tanar, trebuie sa luam in considerare faptul ca acesta poate gresi din cauza lipsei de experienta. Ar fi o mare eroare sa ne indoim de valoare lui Rensing. Primul sezon pe care l-am petrecut la Bayern a fost un dezastru. In cariera unui fotbalist nu se poate ca de fiecare data totul sa decurga perfect", a declarat Kahn.

Altfel, si capitanul campioanei din Bundesliga, Mark Van Bommel, sustine ca Rensing nu trebuie considerat principalul vinovat pentru infrangerea cu Werder: "In fotbal, anumite detalii mici fac intotdeauna diferenta. Noi am ratat la inceput cateva situatii favorabile, ceea ce nu s-a intamplat si in cazul adversarilor. Il cunosc pe Rensing de doi ani si pot spune ca este un portar excelent. Poate ca a gresit la ultimul gol, dar nu trebuie sa uitam ca tot el ne-a salvat de cateva ori in meciul cu Steaua".

Bayern Munchen a pierdut, sambata, pe teren propriu, derby-ul cu Werder Bremen, scor 2-5, iar Rensing a fost acuzat ca a gresit la doua dintre golurile oaspetilor.