Presedintele Rapidului, Constantin Zotta, a declarat marti ca nici in cazul in care nu trece de Wolfsburg in turul I al Cupei UEFA, portughezul Jose Peseiro nu ar trebui indepartat de pe banca giulestenilor, anunta NewsIn

"Avem incredere totala in Peseiro. Chiar si daca rateaza grupele Cupei UEFA, el nu trebuie demis. In contractul sau nu este nicio clauza care il obliga sa duca echipa in grupele Cupei UEFA. Si in jucatori avem incredere, insa o parte dintre ei si-au pierdut increderea in ei", a spus Zotta.

Oficialul rapidist i-a luat apoi apararea portarului Urko Pardo, despre care a spus ca in ultimele doua etape a aparat foarte bine: "Nu avem ce sa-i reprosam lui Urko. El a aparat foarte bine in ultimele doua partide. Oricine mai greseste. Si Coman mai gresea cand apara poarta Rapidului"

Constantin Zotta s-a contrat si cu Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe, carora le-a atras atentia sa nu isi mai dea cu parerea de fosta lor formatie: "Dinu Gheorghe si Razvan Lucescu vorbesc prea mult de Rapid. Apreciem ce au facut ei in Giulesti, dar sa-si vada de Brasovul lor. Sa nu uite ca au facut si greseli la Rapid. L-au trimis la echipa a doua pe Dolha, i-au dat afara pe Adrian Iordache si Bogdan Mara, dar si pe Aliuta, care acum e la echipa nationala".

Oficialul giulestenilor a spus la final ca in acest moment "tot domnul Copos este actionar majoritar la Rapid", desi Fathi Taher afirmase anterior ca la 1 septembrie trebuia sa-i achite integral lui George Copos banii pentru cele 80 de procente din clubul giulestean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.