FIFA a hotarat ca nationala Georgiei poate juca meciurile de pe teren propriu in tara, dupa ce ultima partida considerata "acasa" a disputat-o pe un stadion neutru din cauza conflictelor care au avut loc pe teritoriul tarii, informeaza NewsIn.

In urma deciziei, Georgia va putea juca partidele cu Cipru (11 octombrie) si Bulgaria (15 octombrie), din Grupa 8 de calificare la turneul final din Africa de Sud, pe teren propriu, in capitala Tbilisi.

FIFA a indicat ca va mentine contactul cu Federatia Georgiana de Fotbal, dar pentru moment sustine ca nu exista semne care sa arate ca securitatea nu ar putea fi asigurata la cele doua meciuri.

Georgia a jucat meciul cu Irlanda, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010, pe teren neutru, la Mainz, in Germania, din cauza conflicetelor armate care au avut loc in tara impotriva Rusiei. FIFA a cerut atunci oficialilor georgieni sa gaseasca o varianta, in urma plangerilor pe care le-au adresat forului oficialii irlandezi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.