Actionarul dinamovist a avut ieri o replica dura la adresa fanilor din 'Groapa', dupa ce acestia din urma l-au atacat dupa evenimentele de la Nijmegen

Considerat un neavenit la Dinamo, jignit inclusiv pe site-urile suporterilor si indemnat sa plece de la club, Vasile Turcu a catalogat comportamentul fanilor ca fiind unul "de dezaxati mintal, de drogati"!

Vicepresedintele lui FC Dinamo a declarat ca nu intelege de ce este injurat de fanii alb-rosii, mai ales ca se intalneste cu suporteri ai rivalelor Steaua si Rapid, care ii arata respect! "Sunt doi-trei capi, care ii instiga pe ceilalti, ca noi, oamenii, suntem ca oile, ne luam imediat dupa altii. Sunt doua tabere, iar pe mine ma contesta un grup format de fostii lideri, condus de Tararache si de Elias, care a intrat dupa 35 de minute la meciul din Olanda... Pe ceilalti ii stimez, am tot respectul pentru ei. Dar ia sa isi faca toti testele, sa se vada daca s-au drogat.

Comportamentul lor e de dezaxati mintal, de drogati! Eu ma intal­nesc cu suporterii celor de la Steaua si ma respecta. La fel si cu cei de la Rapid. Dar suporterii nostri, care au venit cu avionul, au aterizat pe Otopeni, iar cand au coborat ii preocupa numai ca Dinamo nu va mai fi insotita de suporteri la meciurile din deplasare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.