Vasile Turcu l-a acuzat ieri pe 'cel mai mare oficial dinamovist' (n.r., Nicolae Badea) ca a intervenit pentru ca grupul de suporteri turbulenti sa intre pe stadionul din Nijmegen
Suporterii au reusit sa-i readuca in stare de razboi pe actionarii dinamovisti.

Dupa cateva luni de acalmie, actionarii lui Dinamo au reinceput scandalurile interne. Incidentele provocate de suporteri in Olanda i-au adus pe finantatorii dinamovisti pe pozitii de razboi. Taberele s-au reimpartit, la fel ca in urma cu doi ani, Nicolae Badea fiind, din nou, pe pozitii adverse fata de Cristi Borcea si Vasile Turcu. Se insinueaza ca huliganii sunt protejati de unii dintre actionari, care le ofera cu ritmicitate bani si ii manipuleaza impotriva dusmanilor din club. “Un mare oficial al lui Dinamo a dat ordin in Olanda sa li se dea bilete acelor suporteri care au facut scandal. Cel mai mare oficial de la Dinamo a gresit tare de tot. Nu trebuia sa intervina el sa le dea bilete. Eu nu zic ca am fost eu injurat, ma deranjeaza ca Romania a fost facuta de ras.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.