Antrenorul lui FC Brasov, Razvan Lucescu, a declarat, luni, dupa remiza cu Rapid, scor 0-0, ca se simte frustrat ca nu a reusit sa invinga o echipa "care nu si-a creat nicio ocazie de de gol", dar si multumit ca a obtinut un punct, dupa ce formatia sa a terminat meciul in inferioritate numerica, anunta NewsIn

"Sunt doua stari diferite pe care le traiesc. Una este de frustrare, pentru ca in seara asta Brasovul a fost indiscutabil echipa mai buna, mult mai agresiva, mult mai incisiva, cu patru mari ocazii de gol, in timp ce adversarul nu cred ca a avut nicio ocazie. Iar a doua stare este de o oarecare multumire, pentru ca in conjuctura care a fost, cu eliminarea lui Ilyes, am terminat la egalitate", a spus Lucescu.

Tehnicianul considera ca echipa sa merita sa castige acest joc: "Este un punct care ne pastreaza pe locul 5, lucru care da incredere unui grup nou ce se formeaza in acest moment. Sunt sigur ca si baietii simt acelasi lucru. Am fi meritat sa castigam, dar ii felicit pentru extraordinara disponibilitate la efort, pentru sacrificiu si pentru cum s-au batut pentru fiecare minge".

In ceea ce priveste eliminarea lui Robert Ilyes, Lucescu a afirmat: "Nu cred ca era de rosu direct, era de galben. S-ar putea sa stea doua etape in loc de una. A fost o intrare din imprudenta, fara sa stea sa judece, a fost pacalit si a fost eliminat. Poate ca lucruile ar fi fost altele daca am fi ramas 11 la 11".

Intrebat daca a privit acest meci ca pe o revansa impotriva fostei sale echipe, Lucescu a raspuns: "Este o situatie total ciudata si pleaca din partea conducatorilor de a iesi in fata cu fel de fel de declaratii, si dupa aia se mira de ce s-a intamplat in Olanda. Ce sa inteleaga publicul? Daca acesti patroni sau investitori dau astfel de exemple, atunci o sa ajungem sa ne batem pe teren. Sunt foarte dezamagit. Nu stim decat sa ne balacarim. Nu am vrut sa dau la nimeni peste nas, e un alt ciclu aici, la Brasov. Nu am de ce sa dau nimanui peste nas".

FC Brasov si Rapid au remizat, luni, scor 0-0, intr-un meci din etapa a 8-a pe care ardelenii l-au terminat in inferioritate numerica, dupa eliminarea lui Robert Ilyes, survenita in minutul 70. Giulestenii au castigat primul punct in Liga I dupa doua infrangeri consecutive, 0-1 cu FC Timisoara si 1-2 cu AFC Urziceni.

In urma acestui rezultat, FC Brasov acumuleaza 14 puncte si urca pe locul 6 in clasament, iar Rapid face 13 puncte si urca pe locul 8.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.