Presedintele clubului Pandurii Tg. Jiu, Marin Condescu, a declarat luni, pentru NewsIn, ca intelegerea cu antrenorul Eugen Neagoe va fi reziliata pe cale amiabila, iar in locul lui va fi adus Sorin Cartu

"O sa reziliem contractul cu Neagoe pe cale amiabila, pentru ca am convenit cu el intreruperea intelegerii. Va veni in locul lui, pe trei ani, Sorin Cartu. Avem un proiect amplu, care se intinde pe aceasta durata. Marti dupa-amiaza, Sorin si colaboratorii sai vor fi prezenti la primul antrenament al echipei, de la ora 17:00", a declarat Marin Condescu.

Sorin Cartu il va avea ca antrenor secund pe Mircea Irimescu, in timp ce antrenor cu portarii va fi Silviu Lung.
Neagoe a demisionat din functia de antrenor al echipei gorjene pe 9 decembrie 2007, iar in locul lui a fost adus portughezul Joaquim Texeira, insa acesta nu a reusit sa convinga conducerea gorjeana si a fost demis dupa doar trei etape. Astfel, Eugen Neagoe a fost readus pe banca tehcnica a gruparii din Targu Jiu, in etapa a 22-a a sezonului trecut al Ligii I si a reusit sa salveze echipa de la retrogrdare.

In actuala editie de campionat, formatia antrenata de Neagoe nu a reusit sa obtina decat o victorie si doua egaluri in 8 etape si se afla pe locul 15 in clasamentul Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.