Internationalul roman al lui VfB Stuttgart, Ciprian Marica, s-a declarat multumit ca a inscris un gol important pentru formatia sa in derby-ul cu Karlsruhe si spune ca s-a refacut complet dupa accidentarea pe care a suferit-o in meciul cu Lituania din preliminariile CM 2010, relateaza NewsIn

"Sunt foarte bucuros pentru ca am jucat din nou si am reusit sa marchez. Am reusit un gol intr-o partida care este una speciala pentru fanii nostri. Simt ca sunt la potential maxim", a afirmat atacantul tricolor.

Marica a marcat un gol pentru Stuttgart in partida de duminica cu FC Karlsruhe, scor 3-1. Jucatorul roman a fost introdus pe teren in minutul 70 al intalnirii si a inscris reusita cu numarul trei pentru formatia sa.

Ciprian Marica a suferit un hematom posttraumatic la coapsa dreapta in disputa pe care Romania a pierdut-o miercuri, 3 septembrie, la Cluj, in fata Lituaniei, scor 0-3, si a absentat in etapa precedenta din Bundesliga.

Stuttgart ocupa locul trei in campionatul Germaniei, unde a acumulat 10 puncte dupa primele cinci etape, avand un punct mai putin decat liderul Schalke 04.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.