Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat, potrivit NewsIn, ca un rezultat de egalitate al ros-albastrilor in derby-ul de la Cluj poate fi un rezultat bun, insa a tinut sa precizeze ca o remiza nu i-ar multumi in totalitate pe elevii lui Marius Lacatus.

"Un egal la Cluj ar fi un rezultat bun, dar care nu ne-ar multumi. Eu am emotii la orice meci, am avut si la partida cu Gaz Metan. Ca lot, ca joc, CFR poate fi considerat cel mai puternic adversar, dar sa nu uitam ca Poli Timisoara ar fi avut cu totul alta situatie daca avea cele 6 puncte care i-au fost luate", a declarat luni, la GSP TV, Valeriu Argaseala, care a anuntat ca formatia din Ghencea nu ii va permite lui Mirel Radoi sa riste revenirea in meciul de la Cluj, daca se va constata ca acesta nu este apt suta la suta.

"Mirel este supravegheat atent, face antrenamente separate si in doua-trei zile se va decide daca va juca sau nu la Cluj. Daca se va constata ca se va expune unui risc cat de nimic, clubul nu ii va permite sa joace", a mai spus Argaseala.

Presedintele stelist a mai spus ca s-ar bucura ca Brasovul sa obtina un egal cu Rapidul, Craiova o remiza cu Unirea Urziceni, iar Poli Iasi sa plece neinvinsa de pe terenul lui Dinamo, pentru ca toate aceste rezultate ar fi in avantajul Stelei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.