Fostul international, Anton Dobos, a fost externat din Spitalului Clinic de Urgenta Judetean din Cluj si va urma un program de recuperare dupa ce starea sanatatii sale s-a imbunatatit, a declarat, astazi, agentiei NewsIn, seful sectiei de neurochirurgie, Stefan Florian.

"Domnul Dobos a fost externat astazi din spitalul nostru pentru ca starea sanatatii sale este buna. Acum se afla in afara oricarui pericol. Va urma un program de recuperare, mai intai la un alt spital, dupa care la domiciliu", a spus medicul Stefan Florian.

Fost component al echipei nationalei a Romaniei, Anton Dobos a fost implicat intr-un grav accident de circulatie, in dimineata zilei de 31 august, in timp ce se afla la volanul masinii sale. Acesta a ajuns la camera de garda a Spitalului Clinic de Urgenta Judetean din Cluj, in jurul orei 03:45 si a fost intubat.

Ulterior, Dobos si-a pierdut cunostinta, intrand in coma, si a fost transferat la sectia de neurochirurgie, unde a fost operat pentru a i se extirpa un hematom cerebral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.