Capitanul nationalei Romaniei, Cristian Chivu, a declarat ca este multumit ca a debutat in acest sezon de Serie A intr-un meci pe care echipa sa de club, Inter Milano, l-a castigat si precizeaza ca valoarea coechipierilor l-a a ajutat sa se acomodeze mai usor, informeaza NewsIn.

"Am suferit o interventie chirurgicala, iar apoi m-am confruntat cu unele probleme musculare care m-au tinut departe de gazon. Sunt bucuros pentru ca am jucat din nou, am trecut peste un moment dificil. M-am descurcat bine deoarece intreaga echipa a facut un joc bun in care am inscris de trei ori. Toti jucatorii au dat dovada de maturitate si cred ca suntem pe drumul cel bun", a afirmat fundasul tricolor.

Chivu, integralist in meciul pe care Inter l-a castigat duminica in fata formatiei AC Torino, scor 3-1, a evoluat ultima data intr-o partida oficiala la data de 17 iunie, in cadrul turneul final din Austria si Elvetia, in confruntarea pe care Romania a pierdut-o in fata Olandei, scor 0-2.

Cristi Chivu a suferit o operatie la umarul stang, la 23 iunie, la clinica ortopedica a Fundatiei Irccs San Matteo di Pavia. Fundasul roman s-a accidentat la umar in meciul amical al Romaniei cu Germania, din septembrie 2007, apoi a suferit o recidica in partida de campionat cu Napoli, din 3 martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.