Romania a obtinut trei medalii la Campionatele Europene, aurul la doua rame si opt plus unu si bronzul la patru vasle

Tricolorele au facut senzatie la Atena, cucerind doua medalii de aur si una de bronz. Doina Ignat si Constanta Burcica se vor retrage dupa aceasta competitie.

Reprezentantele Romaniei au scris o noua fila de poveste la Campionatele Europene de canotaj de la Atena, obtinand doua titluri continentale si o medalie de bronz. Primele care au dat lovitura au fost fetele de la doua rame, campioanele olimpice Georgeta Andrunache si Viorica Susanu.

La fel ca la Beijing, cele doua nu le-au lasat nicio sansa adversarelor si au demonstrat ca la ora actuala nu au rivale la aceasta proba. Andrunache si Susanu au devansat echipajele Rusiei si Belarusului, care au ocupat la final, in aceasta ordine, locurile doi, respectiv trei.

"Ma bucur ca am reusit sa cucerim inca un titlu major, fapt care vine sa demonstreze ca munca noastra de pana acum nu a fost in zadar. De acum ne gandim la o mica vacanta, dupa care vom relua pregatirile pentru Mondialele de anul viitor", a afirmat Andrunache.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.