Victor Hanescu a adus punctul decisiv pentru echipa Romaniei care a invins ieri formatia Indiei cu 4-1, in barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala a Cupei Davis

Reprezentativa de cupa Davis a Romaniei si-a respectat statutul de principala favorita in intalniea cu India din barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala si s-a impus lejer cu 4-1. Potrivit previziunilor specialistilor jucatorii nostri au castigat toate meciurile de simplu, singura infrangere, cu 6-4, 7-6 (0), 6-4, fiind suferita de perechea Horia Tecau/Adrian Cruciat in fata mult mai titratului cuplu Leander Paes/Mahesh Bhupathi. Cel care a obtinut punctul decisiv pentru formatia Romaniei a fost Victor Hanescu, in premiera liderul team-ului nostru. El s-a impus ieri cu un autoritar 6-2, 6-3, 6-1 in fata numarului un al Indiei Prakash Amritraj, si a ridicat scorul la 3-1 pentru Romania.

Partida a inceput echilibrat, Hanescu reusind primul break in game-ul al cincilea. Romanul s-a desprins la 5-2, a urmat la serviciu si a incheiat cel dintai set cu 6-2, dupa doar 33 de minute de joc. Liderul echipei noastre a inceput foarte bine si setul secund, adjudecandu-si primul game pe serviciul adversarului. Jucatorul indian a dat semne de revenire in jocul al saselea, cand a avut doua sanse de break, pe care le-a ratat, permitandu-i lui Hanescu sa se distanteze la 4-2 si sa-si treaca setul in cont cu 6-3, in urma unui nou break. Cel de-al treilea set s-a dovedit a fi si ultimul, Victor Hanescu spulberandu-si adversarul cu un elocvent 6-1.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.