Adversara lui CFR Cluj din Grupa A a Ligii Campionilor, Chelsea Londra, a remizat, duminica, pe teren propriu cu Manchester United, scor 1-1, intr-un meci din etapa a 5-a a campionatului Angliei, informeaza NewsIn

Manchester United a deschis scorul in minutul 18, prin Park, care a reluat in poarta o minge respinsa de Cech. Chelsea a egalat in minutul 79, prin Salomon Kalou, care a fructificat centrarea lui Obi Mikel.

Antrenorul lui Chelsea, Luiz Felipe Scolari, a folosit urmatoarea formula: Cech - Bosingwa, Carvalho (Alex 11), Terry, A. Cole - Obi Mikel, Ballack (Kalou 73) - J. Cole, Lampard, Malouda (Drogba 46) - Anelka.

Dupa cinci etape disputate in Premier League, Chelsea se afla pe locul 2, cu 11 puncte.

CFR Cluj face parte din Grupa A a Ligii Campionilor, alaturi de Chelsea Londra, AS Roma si Girondins Bordeaux. In primul meci, campioana Romaniei a invins in deplasare pe AS Roma, scor 2-1, iar in etapa viitoare va intalni, pe teren propriu, pe Chelsea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.