Echipa Dinamo Kiev a invins, duminica, in deplasare, gruparea Cernomoret Odessa, scor 3-0, intr-o partida din etapa a 8-a a campionatului Ucrainei, unul dintre goluri fiind marcat de mijlocasul roman Tiberiu Ghioane, informeaza NewsIn

Rezultatele inregistrate duminica in etapa a 8-a a campionatului Ucrainei:

Cernomoret Odessa - Dinamo Kiev 0-3 (Eremenko 9, Ghioane 28, Kravets 46) - La oaspeti, Tiberiu Ghioane a fost titular si a evoluat pe toata durata partidei. El a pasat decisiv la primul gol al celor de la Dinamo Kiev si a majorat diferenta in minutul 28. In urma acestei reusite, Ghioane a ajuns la golul cu numarul trei marcat pentru Dinamo Kiev in aceasta editie de campionat.

Arsenal Kiev-Sahtior Donetk 0-0 - La oaspeti, Razvan Rat a fost titular si a evoluat pana in minutul 75.
Karpat Lvov-Metalist Harkov 0-2 (Edmar 53, Djekson 65)
Vorskla Poltava-Dnepr Dnepropetrovsk 1-0 (Dmitri 63) - La oaspeti, atacantul roman Ionut Mazilu nu a fost inclus in lot.

Clasament: 1. Metalurg Donetk 21p, 2. Dinamo Kiev 19p, 3. Vorskla Poltava 17p ... 5. Dnepr Dnepropetrovsk 12p ... 11. Sahtior 8p.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.