Tenismenul roman Victor Crivoi acastigat prima intalnire Cupa Davis din cadrul meciului Romania-India si a declarat, dupa Victoria obtinuta in fata lui Amritraj, ca oponentul sau a fost foarte bun si ca a avut mari emotii pentru faptul ca a deschis intalnirea cu India.

"A fost un jucator foarte dificil, care a intrat foarte montat in meci. Am avut emotii ca am jucat primul, stateam in vestiar, ma agitam, ma zvarcoleam. Chiar si azi-noapte am dormit foarte agitat", a explicat Crivoi.

Romanul a vorbit si despre absenta din teren a lui Andrei Pavel: "Cum e fara Andrei? Pai era in tribuna, tipa: 'Hai!'. L-am auzit ca tipa tare. E greu fara el, dar sper sa ne ajute si pe noi si sa ne impartaseasca din experienta lui".

Crivoi nu este inca sigur, in ciuda primei sale victorii pentru Romania, ca are locul asigurat in echipa de Cupa Davis: "Sper sa nu fie si ultima. Un loc la turneele pe zgura poate ca este asigurat, dar nu se stie niciodata daca vom juca pe iarba, pe o suprafata dura, poate vor veni alti jucatori".

Tenismenul a vorbit si despre problemele din setul secund: "La 5-2 am simtit ca intrasem intr-o stare in care nu stiam ce sa mai fac, dar domnul Marcu m-a montat la meci".

Indianul Prakash Amritraj a explicat care au fost motivele infrangerii suferite: "Am inceput bine, am aplicat strategia pe primele 15 minute, dar apoi nu a mai mers. A fost primul meci pe zgura, si cred ca a fost o greseala, poate ca trebuia sa mai joc pe zgura inainte de aceasta partida".

Tenismenul Victor Crivoi l-a invins pe Prakash Amritraj, scor 7-5, 5-7, 6-2, 6-2, in cadrul primului meci din partida de Cupa Davis pentru mentinerea in Grupa Mondiala, care se desfasoara la Arenele BNR.

Dupa acest prim meci, Romania conduce India cu 1-0, iar vineri mai urmeaza partida dintre Victor Hanescu si Somdev Devvarman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.