Antrenorul echipei Farul, Ion Marin, a declarat vineri ca va fi o mare diferenta intre jocul lui CFR din meciul cu Roma si cel pe care il va practica impotriva echipei sale si a adaugat ca nu se teme de confruntarea de la Cluj, relateaza NewsIn

"Chiar daca am pierdut cu Steaua la un scor atat de dur, avem mare incredere in jocul baietilor si mergem la Cluj ca sa ne batem si sa incercam sa venim cu punct sau puncte", a declarat Ion Marin.

Acesta a adaugat: "Niciun joc nu seamana cu altul, noi avem mare incredere in baieti si in ce joaca ei. Cu Steaua am avut mare ghinion, a obtinut o victorie pe care noi le-am facilitat-o. Daca nu ne inscriam de doua ori in propria poarta, poate ca alta era situatia pe tabela".

Tehnicianul considera ca euforia dupa meciul de la Roma poate fi in avantajul echipei sale, dar admite ca gazdele ar putea ataca din primul minut.

"Fara sa bravez, vorbesc foarte serios ca nu imi este teama de CFR. Este un meci de 1,X,2 si il jucam cu toata ambitia. Nu am castigat niciodata cu Clujul, dar poate va veni si timpul nostru. Surpriza ar fi pentru ei daca vom castiga, nu pentru noi. Cu exceptia meciului de la Craiova, sunt multumit de jocul echipei Farul din acest sezon", a declarat tehnicianul Farului.

Ion Marin a mai spus ca rezultatul CFR-ului de la Roma este si meritul lui Andone: "Baiatul ala a lasat ceva acolo, este si munca lui de doi ani de zile".

Cat priveste evolutia Stelei din meciul cu Bayern, Ion Marin a opinat: "Dupa meciul facut la Constanta nu ma asteptam sa faca mai mult cu Bayern ca si consistenta a jocului. Poate scorul cu noi, 4-1, le-a facut rau".

Altfel, tehnicianul constantenilor a mentionat ca nu a suferit pentru esecul lui Dinamo din Cupa UEFA, in ciuda faptului ca se astepta la un alt deznodamant.

"Nu am suferit pentru Dinamo. Sunt niste jocuri in care daca nu e liniste si jucatorii nu sunt organizati, te poti busi rau de tot. Poate ca speram totusi ca Dinamo sa faca mai multe", a replicat fostul antrenor dinamovist.

Meciul CFR Cluj - Farul Constanta, din etapa a 8-a a Ligii I, se va juca duminica, de la ora


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.