Portarul Rapidului, Dani Coman, a declarat, joi, ca oficialii clubului de sub Grant fac presiuni printre jucatorii giulesteni amenintandu-i pe acestia sa nu ii mai ia apararea goalkeeper-ului trimis recent la echipa a doua, informeaza NewsIn

"De ce toata lumea e cu mine si numai cei din conducere nu? Lui Maftei i s-a transmis sa nu mai vorbeasca spre situatia mea. Impresarul lui Andrade i-a zis sa nu mai vorbeasca frumos despre mine. Credeti ca jucatorii care vor mai fi ofertati de Rapid nu se vor gandi ca vor pati ca si mine? Nu inteleg de ce sunt titulari jucatori care sunt acum la Rapid in aceleasi conditii ca si mine", a spus Coman.

Portarul a reafirmat ca nu a semnat pana acum cu niciun club din tara sau din strainatate: "Nu am semnat cu nimeni. Nu am nevoie de bani, am destui. Daca voi semna, o voi face in iarna. Nu ascund nimic, nu am semnat cu CFR Cluj. E foarte dureros ce mi se intampla. S-a uitat prea repede ce am facut eu la Rapid. Nu mi se pare normal sa fiu trimis la echipa a doua. Am cazut in cap pentru prima echipa si ei m-au trimis la echipa a doua".

Dani Coman a incheiat spunand ca inca asteapta oferta clubului Rapid si, daca va fi convenabila, atunci va semna pe cate sezoane doresc conducatorii: "Daca ar veni o oferta de la Rapid, as continua, pentru ca iubesc prea mult aceasta echipa. Eu semnez nu pe trei ani, ci pe cinci sau sapte, pe cat vor ei. Nu am cerut cel mai mare contract de la echipa".

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, marti, ca portarul Dani Coman a fost scos din lotul primei echipe, deoarece acesta refuza sa-si prelungeasca intelegerea cu Rapid, scadenta in vara lui 2009.

Contractul portarului Danut Coman cu Rapid expira la finalul sezonului 2008/2009. Initial, conducerea giulestenilor i-a facut o oferta pentru prelungirea intelegerii cu 4 ani, cu un salariu ce ar fi pornit de la 200.000 de euro pe sezon si ar fi crescut in fiecare an, pe care insa portarul a declinat-o. Ultima propunere facuta de Fathi Taher lui Coman s-a cifrat la 300.000 de euro anual, oferta ce a fost refuzata de international.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.