Directorul general al Otelului, Marius Stan, a afirmat joi ca nu va tine cu FC Vaslui in meciul contra Slaviei Praga, din turul I al Cupei UEFA, din cauza faptului ca elevii lui Hizo evolueaza fraudulos in aceasta competitie, in locul echipei sale, transmite corespondentul NewsIn

"Nu pot sa ma bucur pentru Vaslui in seara asta, desi sunt roman si chiar imi doresc sa se califice toate echipele noastre, imi amintesc ca ne-au furat locul si au intrat fraudulos in cupele europene. Pot sa va spun ca-mi vine sa-mi bag unghia-n gat, si chiar o am, cand ma gandesc ca vor juca in aceasta seara in Cupa UEFA", a spus Marius Stan in cadrul unei conferite de presa.

FC Vaslui a luat locul Otelului Galati in Cupa UEFA Intertoto dupa ce Comisia de Apel a FRF a decis pe 6 mai ca formatia lui Petre Grigoras sa pierda la masa verde meciul cu galben verzii, din etapa a 23-a a Ligii I, scor 1-1 pe teren, pentru ca i-a folosit pe jucatorii Gabriel Paraschiv si Janos Szekely, fiind in stare de suspendare dupa decizia Comisiei de Disciplina, dar cu drept de joc dupa apel. Astfel, FC Vaslui a urcat pe pozitia a saptea in clasament, in locul Otelului, si a reprezentat Romania in Cupa UEFA Intertoto.

Meciul Slavia Praga-FC Vaslui, din turul I al Cupei UEFA, se va disputa, joi, de la ora 20:15, pe stadionul Eden din Capitala Cehiei.

Referitor la meciul pe care Otelul il va disputa contra Gloriei Bistrita, din cadrul etapei a 8-a a Ligii I, Marius Stan a afirmat: "Incepem sa ne temem de arbitraj. Meciul cu Bistrita este crucial, avem venoie de trei puncte ca de aer. Vom avea o perioada foarte dificila, cu meciuri contra Farului, CFR-ului si Stelei si le-am putea pierde pe toate trei. Din acest motiv partida contra Gloriei e vitala".

Meciul Otelul-Gloria Bistrita, din etapa a 8-a a Ligii I, se va disputa, sambata, de la ora 17:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.