Presedintele executiv al lui FC Brasov, Dinu Gheorghe, a declarat miercuri ca nu va exista niciun fel de orgoliu din partea sa, a lui Razvan Lucescu si a fostilor rapidisti care joaca acum la Brasov, in meciul cu Rapid, din etapa a 8-a a Ligii I, transmite corespondentul NewsIn

"Nici eu, nici Razvan si nici jucatorii care au venit de la Rapid nu avem niciun fel de orgolii. Vrem sa castige FC Brasov pentru ca aici suntem si vrem sa realizam cu aceasta echipa ceea ce ne-am propus. Nu exista niciun orgoliu, orgoliile sunt pentru prosti", a declarat Dinu Gheorghe, miercuri, pentru NewsIn.

Presedintele brasovenilor a mai spus ca spera ca echipa sa sa continuie parcursul pozitiv ultimele 4 etape, in care formatia lui Lucescu a luat 10 puncte. "Va fi dificil, pentru ca Rapid este o echipa cu un lot valoros, care se bate la titlu si pentru cupele europene. Chiar daca a pierdut ultimele doua meciuri nu cred ca este intr-o pasa proasta. Oricarei echipe i se intampla sa mai si piarda. Acum nu stiu daca este bine sau rau pentru noi", a spus oficialul brasovenilor.

Meciul FC Brasov-Rapid, din etapa a 8-a a Ligii I, se va juca luni, de la ora 17:00.
Dinu Gheorghe a comentat si rezultatul bun obtinut de CFR la Roma, laudandu-i pe clujeni pentru evolutia de pe Olimpico. "CFR Cluj a avut o prestatie foarte buna. E foarte bine ca nu s-au pierdut si ca au avut curaj, au atacat, nu s-a baricadat deloc si asta fost cheia succesului. Au prins si Roma intr-o zi mai slaba, de nerecunoscut, dar CFR a facut un meci mare, iar in fotbal sunt multe surpize, dovada si egalul scos de Anorthosis la Bremen. Sincer, nu ma asteptam sa castige Clujul. Eu am spus ca orice gol marcat de ei in Liga este foarte important, iar faptul ca au marcat de doua ori si au luat si 3 puncte este extraordinar. Toata stima si felicitarile pentru cei de la Cluj, care au investit mult si acum se vad roadele", a comentat presedintele lui FC Brasov.

Conducatorul lui FC Brasov a mai spus ca prezenta Romaniei cu 5 echipe in Cupa UEFA poate fi o arma cu doua taisuri. "Este foate bine ca avem cinci echipe in Cupa UEFA, dar s-ar putea sa fie si rau daca nu facem puncte pentru ca va avea de suferit coeficientul Romaniei. Cred ca Dinamo si Rapid au obligatia sa se califice in grupe, au mai fost acolo. Au parte de doi adversari buni, dar care nu sunt incomozi si pot fi eliminati. Timisoara poate produce supriza, Partizan este o echipa necunoscuta pentru mine, dar Timisoara se poate califica. Cu tot respectul pentru Urziceni si Vaslui, eu cred ca au sanse mai mici de calificare", a comentat Dinu Gheorghe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.