Pilotul finlandez al echipei Ferrari, Kimi Raikkonen, campionul mondial en-titre, a declarat, miercuri, ca isi poate pastra titlul doar daca se va produce o minune, avand in vedere diferenta de 21 de puncte care il separa de ocupantul primului loc in clasament, Lewis Hamilton, informeaza NewsIn
"Inca nu s-a terminat, dar este evident ca e nevoie de un miracol pentru a castiga din nou titlul de campion mondial. Acest sport poate fi greu de digerat. Am o serie prea lunga de curse fara victorie, iar sirul curselor fara punct castigat pare sa se eternizeze", a spus Raikkonen.

Pilotul finlandez a castigat titlul de campion mondial anul trecut, in ultima cursa a sezonului, iar acum se afla pe locul 4 in clasament, cu 57 de puncte, dupa britanicul Lewis Hamilton (78 de puncte), brazilianul Felipe Massa (77 de puncte) si polonezul Robert Kubica (64 de puncte).
Pana la finalul sezonului au mai ramas patru curse de disputat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.