Reactiile dupa victoria surpriza a clujenilor aseara, pe Stadio Olimpico din Roma, nu au intarziat sa apara, romanii sunt elogiati, in timp ce italienii primesc fluieraturi din partea fanilor si a presei italiene.

"Roma a fost umilita de romanii de la Cluj", titreaza critic, cotidianul italian Corriere dello Sport. "Roma, in ciuda revenirii lui Totti, nu a reusit sa se refaca si a facut practic cadou, victoria romanilor, parasind Olimpico, in fluieraturile fanilor".

"Golul lui Panucci nu a fost suficient pentru victoria Romei", scriu si italienii de la publicatia La Stampa.

"Roma blocata in Champions League, romanii de la CFR castiga pe Olimpico". "Infrangere incredibila acasa pentru giallorossi - dubla Culio!", titreaza aceeasi publicatie.

"Dezastru la Roma, datorita dublei lui Culio, au castigat romanii", scrie si publicatia La Repubblica, care ii numeste de asemenea pe castigatorii de aseara, "bravii romani de la Cluj". "Jucatorii de la As Roma sunt inca departe de forma care le permitea sa arate cel mai bun fotbal din Italia", completeaza La Repubblca

"CFR Cluj a socat AS Roma, scor 2-1, ca debutanta in Liga Campionilor", scrie site-ul fifa.com.

"Nu este de mirare ca CFR Cluj a oferit cea mai mare surpriza a zilei. Nu au mai avut niciodata un adversar de calibrul Romei, dar au demonstrat ca pot sa se pun cu marii. Felicitarii CFR Cluj. Faceti Romania sa fie din nou mandra de fotbalul sau!", comenteaza un fan, ca raspuns la articolul publicat de FIFA.


REALITATEA.NET - CFR Cluj a invins AS Roma, scor 2-1, in primul meci din grupa A a Ligii Campionilor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.