Viceprimarul municipiului Timisoara si membru al Comitetului Director al echipei FC Timisoara, Adrian Orza, a declarat, marti, ca a solicitat Politiei de Frontiera ca omului de afaceri italian Claudiu Zambon sa ii fie interzisa parasirea Romaniei, transmite corespondentul NewsIn

"M-am ferit sa fac aprecieri la adresa lui Zambon. Nu permit insa nimanui sa fiu facut tampit, cu atat mai putin acestui Zambon. Ma gandesc sa-l actionez in instanta. Am vorbit si cu cei de la Politia de Frontiera sa fie dat in consemn. Nu se poate ca un element periculos cum e el sa poata parasi tara fara sa dea socoteala nimanui", a spus Orza intr-o conferinta de presa.

Motivul pentru care Orza a solicitat acest lucru il reprezinta faptul ca Zambon are datorii catre Regia Autonoma de Transport Timisoara (RATT). In acest sens, Orza a solicitat RATT catre care FC Politehnica Timisoara, echipa lui Zambon, are datorii, sa dea drumul in instanta procedurii de recuperare a creantelor in suma de aproape 30.000 de lei, care, dupa actualizarea cu penalitatile de rigoare, vor ajunge la aproximativ 50.000 lei.

Omul de afaceri italian Claudio Zambon, detinatorul palmaresului gruparii de pe Bega, conform TAS, a raspuns acuzelor lui Orza: "Din cauza dansului am oprit orice negociere privind cedarea palmaresului. Daca vrea sa incepem razboiul, il vom incepe. Vom cere dezafilierea echipei de la Timisoara pentru neindeplinirea hotaririlor TAS. Cine se crede acest Orza? Dictatorul din Banat va trebui sa dea explicatii vizavi de rezilierea contractului de asociere dintre Politehnica si Primarie. Sa spuna ca trebuia sa ne dea 350.000 de lei pe an, dar noi am refuzat pentru ca trebuia sa le dau inapoi o treime la negru".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.