Tehnicianul Radu Voina a fost votat, marti, de Consiliul de Administratie al Federatiei Romane de Handbal pentru a ocupa functia de selectioner la nationala feminina, a anuntat, marti, presedintele FRH, Cristian Gatu, anunta NewsIn

Romania a ramas fara selectioner ca urmare a faptului ca lui Gheorghe Tadici nu i s-a mai prelungit contractul, scadent la 31 august, din cauza rezultatelor slabe de la Olimpiada de la Beijing.

Lista pe care Federatia Romana de Handbal a avut-o pentru functia de selectioner a avut urmatoarele nume: Mariana Tarca, Radu Voina, Thomas Ryde, Anja Andersen si Olivier Krumbholz.

La inceputul lunii septembrie, presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, a afirmat ca a ajuns la un acord cu suedezul Ryde, dar acesta a declinat oferta dupa ce initial isi daduse acordul.

Dupa ce a mai discutat cu alti tehnicieni straini, printre care Tone Tiselj (fost antrenor la Krim Ljubljana, Buducnost Podgorica) si Armin Emrich (antrenorul Germaniei), dar niciunul nu a acceptat sa pregateasca selectionata feminina, Federatia a avut doua variante, Radu Voina si Mariana Tarca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.