Jucatorii stelisti Golanski, Plesan si Ovidiu Petre s-au pregatit normal marti seara, la antrenamentul oficial al echipei sustinut inaintea partidei tur cu Bayern Munchen, din Grupa F a Ligii Campionilor, anunta NewsIn

Un alt jucator cu probleme medicale, capitanul Mirel Radoi, a facut cateva ture de alergari alaturi de preparatorul fizic si a incercat ulterior cateva pase usoare din alergare, insa disconfortul de la piciorul accidentat era evident.

Antrenamentul stelistilor, care a inceput la ora 19:00, a fost deschis presei in primul sfert de ora, interval in care ros-albastrii au facut alergari in jurul terenului, elemente de stretching si exercitii "cinci contra doi".

De partea cealalta, Bayern a inceput antrenamentul oficial cu 20 de minute intarziere, din cauza traficului pana la stadion, care le-au creat probleme nemtilor. In primul sfert de ora in care antrenamentul elevilor lui Klinsman a fost deschis presei, nemtii au facut ture de alergari usoare, stretching si sprinturi. Sedinta lui Bayern a fost perturbata de mai multe ori de organizatori, care au dat drumul la muzica in mai multe randuri, gest motivat de verificarile tehnice la instalatia de sonorizare.

Steaua va debuta in Grupa F a Ligii Campionilor, miercuri, pe teren propriu, impotriva vicecampioanei Germaniei, Bayern Munchen, intr-un meci care va incepe de la ora 21:45.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.