Un abonat al clubului Newcastle, care seamana cu patronul echipei, Mike Ashley, a fost agresat de mai multe ori de fanii nemultumiti ai echipei, informeaza editia online a cotidianului englez Daily Mail

Confundat de mai multe ori cu patronul echipei, Mike Ashley, suporterul, pe nume Alan McKenna, a fost agresat in toaletele de la stadionul St.James Park si batut intr-un restaurant. "Imediat dupa ce am intrat in cafenerau respectiva am fost abordat de doi barbati. Unul m-a intrebat daca sunt patronul lui Newcastle United. Stiam ca or sa fie probleme pentru ca erau beti si nu glumeau. Am ras si le-am spus ca nu sunt eu", a declarat McKenna, care a adaugat ca unul dintre barbati i-a spus ca este mincinos si a incercat sa-l loveasca, dar a fost oprit de mai multe persoane din apropiere.

"Am fost socat, nu imi venea sa cred ca s-a intamplat asa ceva, dar de atunci au avut loc mai multe incidente", a mai spus suporterul. El a fost abordat de fani furiosi chiar si in toaletele stadionului, la meciul cu Hull City. "Era cineva acolo si m-a intrebat de ce am intrat, spunandu-mi ca sunt un gras nenorocit. Nu mi-a venit sa cred ca mi-a zis asta, nici macar nu sunt atat de gras", a explicat fanul lui Newcastle.

El a spus ca s-a intalnit intamplator cu Mike Ashley intr-un lift, pe stadion, si si-a permis sa glumeasca de asemanarea dintre ei. "Am ras si ne-am mai vazut si la partida cu Fulham, apoi l-am invitat la un restaurant, unde s-a fotografiat cu toata lumea. Pana si echipa lui de relatii publice s-a pozat cu mine pentru ca nu le venea sa creada cat de mult semanam", a declarat englezul, care a adaugat ca vrea sa poarte un tricou pe care sa scrie "Eu nu sunt Mike", pentru a nu mai fi confundat cu Ashley, care si-a atras antipatia suporterilor dupa ce a provocat demisia lui Kevin Keegan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.