Victor Piturca a afisat aseara un aer ... 'Satana' pretinde ca Gigi Becali a vrut sa-l dezbrace pe Mihai Stoica, managerul de atunci al Stelei
Antrenorul Victor Piturca a declarat aseara, la B1TV, ca multi oameni din fotbal ii doresc raul, printre care si presedintele Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir.

Victor Piturca, poreclit „Satana", a afirmat aseara, la emisiunea „Nasul" de pe B1 TV, ca Gigi Becali i-a spus ca Mihai Stoica este un travestit. „A fost sase ani secretara lui Marius Stan, iar la Steaua nu a facut nimic. El este un intrus in fotbal, nu este niciun manager. Prin perversitate a ajuns unde este. M-a rugat Gigi Becali sa-l aduca la Steaua si mi-a spus: «Hai Piti, ca pe asta il punem sa vorbeasca si il trimitem la televizor»", a povestit selectionerul.
El a adaugat: „Gigi mi-a zis ca Meme este un travestit". Si, ca sa se convinga, patronul Stelei „a vrut sa-l dezbrace" pe managerul sau din acea vreme.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.