Pentru realizarea unei piste olimpice de canotaj, omul de afaceri s-a aratat dispus sa dea un exemplu celor care si-au trantit 'matahale de case' pe malul lacului Snagov
Fara pista olimpica, sufocat de iahturi, salupe si sky-jeturi, amenintat si haituit din toate partile, canotajul feminin romanesc, care ne-a adus peste 150 de medalii la competitiile de anvergura, risca sa intre in randul sporturilor anonime. „Disparitia pistei de la Snagov inseamna moartea canotajului romanesc”, spune cea mai titrata canotoare din lume, Elisabeta Lipa. De mai bine de sase ani, conducerea federatiei romane de specialitate se zbate sa obtina aprobarile necesare construirii unei piste olimpice. Sute de milioane au fost aruncate inutil pe studii de prefezabilitate la Snagov, Bascov sau in alte parti. „Ma doare capul cu Snagovul asta. Banii ii avem, ne lipseste terenul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.