"Emotiile sunt mai mari pentru presedinte, decat pentru baieti. Va fi un meci important pentru noi, primul dintr-o campanie dorita foarte mult. Roma e o echipa cu nume, dar asta nu inseamna ca noi suntem victime sigure. Ne vom apara sansa, si cu putin noroc putem obtine un rezultat bun. Ar fi o foarte mare surpriza sa obtinem si un punct, dar sa castigam?", a spus Muresan la GSPTV.

Oficialul gruparii ardelene a mentionat ca antrenorul Maurizio Trombetta va efectua cateva schimbari fata de ultimul joc disputat in Liga I, cel cu Gloria Bistrita: "Maurizio a pregatit foarte bine tactic partida, probabil vor fi si unele schimbari fata de ultimul meci, cel cu Bistrita. Jucatorii care vor intra vor da totul pe teren. Dintre baieti, Peralta e singurul care a mai jucat pe Olimpico, dar toti jucatorii sunt concentrati si motivati. Atmosfera din lot e buna si putem face un rezultat surpriza. Sper sa nu pierdem".

CFR Cluj va debuta in Liga Campionilor, marti, de la ora 21:45, impotriva vicecampioanei Italiei, AS Roma, intr-un meci care va avea loc pe Stadio Olimpico.