Antrenorul formatiei italiene AS Roma, Luciano Spalletti, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca echipa sa va infrunta un adversar puternic, cu un tehnician pregatit, dar spera ca gruparea italiana sa obtina o victoria, informeaza NewsIn

"Lucrurile nu s-au schimbat foarte mult fata de anul trecut. Eu sunt linistit si imi vad de meserie. Trebuie sa facem fata provocarilor care vor urma. Este evident ca nu suntem in cea mai buna forma, dar imi cunosc foarte bine jucatorii, asa ca nu sunt ingrijorat. Ei trebuie sa aiba incredere in potentialul lor", a declarat antrenorul lui AS Roma, Luciano Spalletti.

Tehnicianul a precizat ca este nemultumit ca nu poate conta pe unii jucatori, dar ca este o situatie normala avand in vedere ca se joaca multe meciuri intr-un sezon. "Stiu destul de bine jocul lui CFR. Am vazut doua partide pe DVD, iar un secund a fost la meciul cu Bistrita. Sunt o echipa cu multi straini, multi din America de Sud. Au jucatori de calitate, cu entuziasm, este un club care se dezvolta. Noi trebuie sa jucam ca de obicei. Trombetta este un antrenor foarte pregatit si a adus echilibru si ordine in randul lotului. Nu pot sa spun ca sistemul lui CFR, 4-3-3, este un avantaj pentru noi. Important este sa fim concentrati pe intreaga durata a partidei", a mai afirmat tehnicianul.

Mijlocasul lui AS Roma, Alberto Aquilani, a declarat ca echipa trece printr-un moment mai dificil, dar o victoria va ajuta jucatorii sa treaca peste acest moment. "Suntem foarte uniti si vrem sa avem o evolutie cat mai buna. Faptul ca finala se joaca la Roma este un stimul in plus pentru noi, dar pana atunci sa ne gandim la urmatorul meci", a afirmat fotbalistul. In campionat, AS Roma este pe locul 17 dupa doua etape, cu un singur punct.
Partida dintre AS Roma si CFR Cluj va avea loc marti, pe Stadio Olimpico, de la ora 21:45, in Grupa A a Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.