"FC Steaua a pregatit o campanie Fair-Play cu ocazia partidei dintre Steaua si FC Bayern München, din UEFA Champions League, prin intermediul careia sprijina demersurile autoritatilor statului de a promova ideea de respect si comportament sportiv in timpul meciurilor de fotbal. In cadrul campaniei, 400 de liceeni bucuresteni vor primi bilete gratuite pentru acest meci", a spus Argaseala.

Mai mult, presedintele Stelei a specificat ca proiectul demarat de gruparea din Ghencea "se va desfasura in liceele din Municipiul Bucuresti pana la sfarsitul anului scolar si are ca obiectiv principal constientizarea de catre tineri a pericolelor la care se expun atunci cand recurg la manifestari violente pe stadioane sau in alte locuri publice. Steaua si Jandarmeria Romana le vor asigura elevilor protectia si transportul la meci".

Altfel, lansarea campaniei va avea loc, marti, incepand cu ora 10:00, la Liceul Mircea Eliade, iar clubul Steaua va fi reprezentat de Ambasadorul Anti-Rasism al FIFA in Romania, Banel Nicolita.

Partida dintre Steaua Bucuresti si Bayern Munchen, din prima etapa a Grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21:45.