Fundasul lui Getafe, Cosmin Contra, a declarat astazi ca Steaua nu trebuie sa se teama de Bayern, deoarece formatia germana are probleme in aparare si poate fi invinsa, mai ales ca suporterii de pe Ghencea vor face o atmosfera extraordinara, informeaza NewsIn.

"Steaua trebuie sa joace fara frica, Bayern este o echipa de batut. Getafe a fost mai buna decat Bayern anul trecut, chiar daca a fost eliminata. Baietii lui Lacatus trebuie sa joace pe atac, altfel nu au nicio sansa. Bayern e o echipa puternica, tare, ca orice formatie germana nu cedeaza pana nu se termina meciul si pleaca cu prima sansa in acesata partida. Totusi, cred ca Steaua are sanse sa obtina un rezultat bun. Am vazut-o pe Steaua jucand si, daca se va concentra, poate obtine macar un punct", a spus Contra.

Intrebat care este punctul forte al campioanei Germaniei, Contra a spus: "Este clar, Bayern are un atac fantastic. Dupa parerea mea, Luca Toni este cel mai prolific atacant din Europa. Are doua ocazii si da trei goluri. Si Klose este extraordinar. Am inteles ca Ribery nu va juca, iar asta e foarte bine. Francezul e jucatorul care face diferenta. Oricum, cred ca Goian si Ghionea pot face fata. Punctul lor slab este apararea. Acolo cred ca Bayern are probleme, iar Steaua poate specula acest lucru".

Echipa lui Cosmin Contra, Getafe, a intalnit-o in sezonul trecut pe Bayern Munchen in sferturile de finala ale Cupei UEFA, formatia germana calificandu-se in semifinale dupa ce in retur a fost nevoie de prelungiri, scorul celor doua manse fiind identic, 1-1, la finalul celor 90 de minute regulamentare. Contra a marcat cate un gol in fiecare mansa disputata impotriva lui Bayern.

Partida dintre Steaua Bucuresti si Bayern Munchen, din prima etapa a Grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21:45.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.