Managerul general al lui Bayern Munchen, Uli Hoeness, a declarat ca echipa sa vrea cel putin un punct din meciul de miercuri contra Stelei, dar are incredere elevii lui pot obtine victoria, informeaza editia online de luni a Kicker, citata de NewsIn

"Ne multumim cu un egal in deplasare si sa obtinem victoria in meciul de pe teren propriu. Este un meci important si vrem un rezultat favorabil", a declarat Hoeness.

Presedintele clubului, Karl-Heinz Rummenigge, a precizat ca vrea ca echipa sa sa porneasca "cu dreptul" in noul sezon al Ligii Campionilor.

Presa germana mentioneaza ca formatia a a avut in ultimii ani evolutii mai slabe in primul meci din grupe, in sezonul 1994/1995 a pierdut cu 0-2 in fata lui PSG, iar in sezonul 1998/1999 a pierdut cu 1-2 in fata lui Brondby.

Nerefacut complet dupa accidentarea de la EURO, mijlocasul francez Franck Ribery va fi prezent totusi pe banca de rezerve a lui Bayern, potrivit sursei citate.

Meciul dintre Steaua si Bayern Munchen va avea loc miercuri, de la ora 21:45, la Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.