Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat, sambata, dupa meciul cu Farul Constanta, scor 4-1, ca este multumit de evolutuia echipei sale, chiar daca exista loc si de mai bine in jocul ros-albastrilor, informeaza NewsIn

"Sunt multumit de rezultat si de joc, chiar daca, sigur, se putea mai bine. Am inceput jocul mai greoi si ma refer la faza de 11 metri, care ne putea costa, dar Cernea si-a facut datoria. Au fost insa cam multe ocazii ale gazdelor, mai ales ca au jucat mult timp in 10", a declarat Marius Lacatus.

Antrenorul Stelei a vorbit si despre duelul din Liga Campionilor, cu Bayern Munchen, meci ce se va disputa miercuri, la Bucuresti, si a spus ca germanii sunt puternici ca grup, dar stelistii pot spera la un rezultat bun: "Cu Bayern Munchem va trebui sa depunem un efort dublu pentru a obtine un rezultat pozitiv. Ne dorim un rezultat bun si cred ca putem face fata meciurilor din grupa, printr-un efort colectiv. Putem spera la un rezultat bun cu germanii, mai ales ca avem jucatori care pot face diferenta in orice moment".

Finantatorul echipei din Ghencea, Gigi Becali, nu s-a aratat foarte multumit de jocul echipei, dar a tinut sa il remarce pe debutantul Antonio Semedo, despre care a spus ca va inscrie si in Liga Campionilor.

"Nu sunt inca pe deplin multumit de echipa, se poate si mai bine. Cred ca pana la urma cea mai buna achizitie e Semedo, e fotbalist de clasa. Ma bazez pe el cel mai mult in meciul din Liga Campionilor cu Bayern. Meicul asta cu Farul nu are nicio legatura cu partida din Liga, pentru ca acolo vom vedea o alta atitudine si vom bate cu 2-1, iar un gol il va marca Semedo". Patronul a fost completat de fundasul George Ogararu, care a spus ca este bucuros ca a revenit la Steaua, iar in meciul cu nemtii ar dori o victorie cu scorul de 1-0.

Mijlocasul ro-albastrilor, Janos Szekely, care a revenit pe teren dupa o accidentare, s-a declarat multumit de rezultatul obtinut de echipa sa: "Sunt foate bucuros ca am marcat, dar mai importanta e victoria categorica pe care a obtinut-o echipa. Eu am trecut printr-o perioada grea cu accidentarea, dar asta este, se mai intampla, trebuie sa merg mai departe. Acum am sansa sa joc in Liga Campionilor si le multumesc colegilor pentru ca au facut posibil acest lucru. Sper sa ajut echipa in cupele europene cu evolutii cat mai bune, iar daca se poate si cu goluri. Acesta este Steaua pe care eu mi-o doresc". Si debutantul Antonio Semedo a precizat ca este foarte bucuros ca a marcat, mai ales pentru ca acesta a fost primul sau meci pentru Steaua.

De cealalta parte, tehnicianul echipei Farul Constanta, Ion Marin, a afrimat ca rezultatul este unul prea dur, mai ales ca formatia sa a avut destule momente foarte bune de joc: "Scorul este unul dur si nedrept pentru Farul, care a jucat foarte bine, dupa parerea mea. Contrar cursului jocului, scorul a fost deschis de Steaua, apoi a aparut si acel cartonasul rosu. Steaua a fost mai buna in mod sigur, dar cred ca daca era si Gerlem in teren puteam face diferenta in partile laterale. Stelistii au castigat pe tabele de marcaj, dar asta nu inseamna ca ne-au fost superiori. Maxim a ratat acel penalty, dar nu este cel vinovat pentru pierderea meciului".

Formatia antrenata de Marius Lacatus, Steaua, s-a impus, sambata, pe terenul echipei Farul Constanta, scor 4-1, intr-un meci din etapa a 7-a a Ligii I, in care la ros-albastrii au debutat Semedo si Ogararu, si la finalul caruia stelistii au urcat pe locul doi in clasamentul Ligii I, cu 16 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.