Jucatorul lui Manchester United a primit sambata, in cadrul unei ceremonii in orasul sau natal, Madeira, trofeul Gheata de Aur. "Am schimbat putin fotbalul prin castigarea premiului. De obicei il castiga atacantii, iar eu sunt extrema", a declarat Ronaldo.

El a adaugat ca este optimist in privinta sanselor pe care le are in privinta castigarii Balonului de Aur si premiului FIFA pentru cel mai bun fotbalist al anului. "Principalul candidat pentru celelalte premii este Cristiano Ronaldo. Sincer sa fiu, cred ca am avut cea mai consistenta evolutie, iar cu timpul vreau sa intru in randul celor mai buni fotbalisti din istorie", a spus jucatorul in varsta de 23 de ani.

Ronaldo, care este indisponibil dupa ce a fost operat la glezna dreapta in luna iulie, a spus ca nu se teme de o primire ostila din partea fanilor lui United, dupa ce a intentionat sa se transfere la Real Madrid. "Cand port tricoul lui United, sunt total dedicat echipei. Sunt deja in istoria acestui club, iar fanii ma vor iubi din nou dupa ce voi reveni in echipa", a mai spus Cristiano Ronaldo.
El a mai precizat ca in acest moment nu se vede jucand pentru o alta echipa, chiar daca s-a speculat ca Manchester City este interesat de transferul sau.