Antrenorul gruparii Pandurii Targu Jiu, Eugen Neagoe, a declarat, duminica, dupa meciul pierdut in fata lui Gaz Metan Medias, scor 1-2, ca va sanctiona cativa fotbalisti din cauza prestatiei slabe pe care au avut-o, informeaza NewsIn

"Daca eram putin mai responsabili, puteam castiga acest joc. Ori e prostie, ori unii jucatori nu pot mai mult decat atat. Cativa dintre ei se plimbau pe teren, dar acestia probabil ca nu vor mai prinde lotul la meciurile viitoare.Vom stabili zilele urmatoare daca vor fi sanctiuni", a spus Eugen Neagoe.

De cealalta parte, antrenorul formatiei Gaz Metan Medias, Cristian Pustai, s-a aratat multumit de prestatia elevilor sai. "Avem un lot echilibrat, jocurile de pana acum au demonstrat ca putem face fata in Liga I. Am avut un meci foarte greu, impotriva unei echipe destul de puternica. Sunt multumit atat de joc, cat si de rezultat", a spus Pustai, care s-a aratat deranjat de faptul ca echipa sa a fost din nou condusa pe teren propriu: "Nu stiu cat vom mai putea rezista asa".

Gaz Metan Medias s-a impus, duminica, in fata gruparii Pandurii Targu Jiu, scor 2-1, intr-un meci din cadrul etapei a 7-a a Ligii I, dupa ce gorjenii au deschis scorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.