Finlandezul Kimi Raikkonen a obtinut o victorie senzationala in MP al Spaniei si l-a impiedicat pe Alonso sa obtina cea de-a patra victorie consecutiva. Raikkonen a plecat pe de prima pozitie a grilei de start si a trecut linia de sosire cu aproximativ 28 de secunde in fata pilotului echipei Renault, Fernando Alonso.

Podiumul a fost intregit de Jarno Trulli, de la Toyota. Finlandezul a fost in prim-plan inca din sesiunea de calificari, cand s-a clasat pe primul loc. De aceasta data nu s-a mai repetat povestea de anul trecut de la Imola, cand Kimi a plecat, de asemenea, de pe primul loc, dar a fost nevoit sa abandoneze din cauza unei probleme mecanice. Pentru Ferrari, cursa din Spania a fost o noua dezamagire. Michael Schumacher a fost nevoit sa abandoneze din cauza ca i-a explodat pneul in timp ce Barrichello a fost depasit cu doua tururi de catre castigatorul Marelui Premiu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.