Directorul general adjunct al giulestenilor, Grigore Sichitiu, a declarat, joi, agentiei NewsIn, ca nigerianul Olubayo Adefemi a primit cartea verde de la Federatia Israeliana de Fotbal, insa fotbalistul nu va evolua in meciul cu AFC Urziceni pentru ca nu este pregatit din punct de vedere fizic
"Am primit azi cartea verde pentru Adefemi. Nu stiu ce probleme a avut cu fostul sau club din Nigeria, dar din moment ce Federatia Israeliana de Fotbal ne-a trimis certificatul de transfer, nu mai este nicio problema. De transferurile internationale se ocupa doar federatiile nationale. Adefemi este jucatorul nostru pentru urmatorii patru ani. Nu cred ca este pregatit fizic pentru meciul cu Urziceni, dar de acum e treaba antrenorului cand il va introduce in teren", a spus Sichitiu.
Conform editiei de marti a Gazetei Sporturilor, clubul nigerian Racine si un impresar sustin ca detin drepturile federative ale fotbalistului si au solicitat suma de 300.000 de euro pentru a-i elibera cartea verde. Acestia afirma ca fundasul nigerian a fost imprumutat in ultimii trei ani la diverse echipe din Israel, dar se afla in continuare sub contract cu Racine, si sunt dispusi sa dea in judecata clubul giulestean la FIFA daca acest litigiu nu se va stinge pe cale amiabila.
Nigerianul Olubayo Adefemi a semnat un contract pe patru ani cu Rapid, fiind considerat jucator liber de contract ca urmare a faptului ca intelegerea cu gruparea Hapoel Bnei Lod i-a expirat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.