Antrenorul lui Bayern Munchen, Jurgen Klinsmann, a declarat, joi, ca internationalul francez Franck Ribery mai are nevoie de timp pentru a se recupera dupa accidentarea suferita, dar spera ca el sa fie apt pana la 30 septembrie la meciul contra lui Lyon, informeaza NewsIn

"Obiectivul lui este sa fie pregatit sa evolueze contra lui Lyon si deja se gandeste numai la cest lucru", a declarat Klinsmann in cadrul unei conferinte de presa cu ocazia meciului cu FC Koln, din etapa a patra din Bundesliga.

"Meciul cu Steaua este prea aproape pentru el, nu poate face parte din echipa", a spus antrenorul lui Bayern, care a precizat ca internationalul francez spera sa fie cel putin pe foaia de joc pentru partida cu Steaua, de miercurea viitoare.
Ribery (25 de ani) s-a accidentat la glezna stanga in timpul EURO 2008 si saptamana trecuta si-a reluat antrenamentele, dar mai are nevoie de aproximativ doua saptamani pentru a fi apt de joc.

Francezul a evoluat marti intr-un meci de antrenament contra rezervelor lui Bayern, primul joc dupa cel cu Italia, din 17 iunie, pierdut cu 0-2 se nationala lui Domenech.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.