"Astazi ar fi trebuit sa se judece apelul Farului, dar sedinta nu a mai avut loc din lipsa de cvorum. Oricum, nu am niciun fel de emotii. Comisia de Disciplina a analizat cu atentie ambele dosare inainte de a lua o decizie si a decis ca meciul sa fie reprogramat", a declarat Sorin Boca.

Clubul Farul Constansa a decis sa depuna un memoriu la Comisia de Apel a FRF, dupa ce m embrii Comisiei de Disciplina a FRF au decis ca meciul din etapa a 5-a dintre Poli Iasi si Farul Constanta, care nu s-a mai disputat din cauza nocturnei de pe stadionul iesenilor, sa se rejoace, dupa ce a constat ca plangerile celor doua cluburi sunt nefondate.

Partida Politehnica Iasi-Farul Constanta, din cadrul etapei a 5-a a Ligii I, nu s-a mai disputat, dupa ce instalatia de nocturna a stadionului Emil Alexandrescu nu s-a aprins in timp regulamentar. Oficialii clubului Politehnica Iasi au depus un memoriu la Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, prin care au cerut ca meciul cu Farul sa fie reprogramat.