Comisia de Apel a FRF a amanat pentru marti luare unei decizii in cazul memoriului depus de Farul cu privire la reprogramarea partidei cu Politehnica Iasi, dupa cum a declarat, joi, pentru NewsIn, presedintele executiv al iesenilor, Sorin Boca

"Astazi ar fi trebuit sa se judece apelul Farului, dar sedinta nu a mai avut loc din lipsa de cvorum. Oricum, nu am niciun fel de emotii. Comisia de Disciplina a analizat cu atentie ambele dosare inainte de a lua o decizie si a decis ca meciul sa fie reprogramat", a declarat Sorin Boca.

Clubul Farul Constansa a decis sa depuna un memoriu la Comisia de Apel a FRF, dupa ce m embrii Comisiei de Disciplina a FRF au decis ca meciul din etapa a 5-a dintre Poli Iasi si Farul Constanta, care nu s-a mai disputat din cauza nocturnei de pe stadionul iesenilor, sa se rejoace, dupa ce a constat ca plangerile celor doua cluburi sunt nefondate.

Partida Politehnica Iasi-Farul Constanta, din cadrul etapei a 5-a a Ligii I, nu s-a mai disputat, dupa ce instalatia de nocturna a stadionului Emil Alexandrescu nu s-a aprins in timp regulamentar. Oficialii clubului Politehnica Iasi au depus un memoriu la Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, prin care au cerut ca meciul cu Farul sa fie reprogramat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.