Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat joi ca partida cu FC Vaslui, din etapa a 7-a a Ligii I, va fi unul foarte dificil, insa isi doreste sa ii invinga pe moldoveni mai mult decat isi dorea sa obtina o victorie in derby-ul cu Rapid, anunta NewsIn

"Va fi o deplasare grea, pentru ca vom juca cu o echipa buna, care a castigat impotriva Stelei. Au jucatori foarte buni si formeaza un grup omogen. Imi doresc foarte mult sa castig, poate mai mult decat vroiam la meciul cu Rapid. Va fi un meci tare, aproape capital, pentru ca daca batem aici, putem trece pe primul loc. Nu concep sa pierdem, am pregatit meciul la victorie. Am lot bun si sunt sigur ca vom sti ce sa facem la ora meciului", a declarat Mircea Rednic, care a spus ca nu se teme de prestatia arbitrilor, desi pe vremea cand era antrenor la Vaslui avea parte de arbitraje bune, pentru ca "domnul Porumboiu este un om puternic".

Rednic a mai spus ca il va folosi pe Julio Cesar, dupa ce acestuia i-a fost anulat un cartonas rosu de Comisia de Disciplina a FRF, indiferent de ce ameninta vasluienii ca vor face. Tehnicianul a mai afirmat ca nu vrea sa comenteze afirmatiile lui Adrian Porumboiu, pentru ca nu vrea sa mai auda de el. Cu toate acestea, Rednic a precizat ca se va mai intalni cu patronul vasluienilor intr-un proces, in care cel din urma va trebui sa isi probeze afirmatiile conform carora tehnicianul i-ar fi facut prosti pe actionarii dinamovisti.

Antrenorul gruparii din Stefan cel Mare a adaugat ca este putin ingrijorat pentru ca are ceva probleme de lot: "Jucatorii stiu mai bine ce au de facut, mai ales ca venim dupa o pauza care ne-a prins destul de bine. Sunt putin ingrijorat pentru ca nu stiu situatia celor de la nationala. Marius Niculae a alergat mult si o sa vina obosit, dar Bratu nu are de ce pentru ca a jucat 2, 3 minute. Ropotan este suspendat, in timp ce jucatorii care au fost la tineret sunt si ei afectati dupa pierderea calificarii. Oricum, ei isi vor reveni".

Mijlocasul lui Dinamo, Adrian Cristea, a declarat ca dinamovistii se gandesc doar la victorie in partida cu FC Vaslui: "Ei formraza o grupare buna si chiar daca va fi un meci dificil ne gandim doar la cele trei puncte. Nu ne gandim la o posibila infrangere si sunt increzator ca ne vom impune. Nu imi e frica de ei, pentru ca daca jucam noi bine, nici cu arbitrii nu pot sa ne invinga". Jucatorul a fost completat de colegul sau Gabriel Bostina care a spus: "FC Vaslui nu este o echipa de neluat in seama, pentru ca sunt pe primul loc si au jucat bine pana acum. Totusi, Dinamo este o echipa care trebuie luata in seama".

Meciul dintre FC Vaslui si Dinamo, din etapa a 7-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 19:00.
Altfel, Mircea Rednic a vorbit despre echipa nationala a Romaniei si i-a luat apararea lui Victor Piturca, despre care spune ca nu ar trebui sa plece de la carma tricolorilor: " Lumea a fost cam dura cu Piturca, mai ales dupa ce a facut el pentru echipa nationala. Au fost rezultate slabe si la alte echipe, poate mai mari ca noi. Daca batem Franta, atunci ce o sa scrie despre Piturca? Meciul cu Lituania a fost un accident, iar jucatorii si antrenorul trebuie sa gaseasca soluitii ca sa schimbe ceva, pentru ca nu asta e nationala Romaniei. Nu e usor sa joci cu o echipa care se apara pe trei linii si sa treci de ei cand nu ai jucatori care sa faca diferenta. Poate singurul a fost Aliuta".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.