Politia engleza a anuntat ca se va mobiliza pentru a nu se produce incidente in timpul protestului organizat sambata de catre suporterii lui Newcastle impotriva proprietarului clubului, Mike Ashley, informeaza editia online a NewsIn

Suporterii s-au organizat pentru a protesta in centrul orasului si langa stadionul St. James Park inainte de meciul de sambata impotriva lui Hull City, din Premier League. Ei sunt nemultumiti de faptul ca antrenorul Kevin Keegan si-a dat demisia din cauza problemelor pe care le-a avut cu patronul formatiei, Mike Ashley.

Unul dintre reprezentantii politiei a afirmat ca fortele de ordine vor lua toate masurile pentru ca protestul sa nu devina unul violent. "Asigurarea ordinii la meciuri este o prioritate pentru noi. Suntem constienti de potentialul protestului de sambata", a explicat purtatorul de cuvant al politiei.

Suporterii echipei au organizat protestul cu o ora inainte de inceputul meciului, iar pentru acea zi este prevazut si un mars care se va incheia in tribunele stadionului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.