Antrenorul gruparii FC Brasov, Razvan Lucescu, a declarat joi ca se asteapta ca fotbalistii sai sa aiba parte de o partida foarte disputata impotriva echipei Gloria Buzau, in etapa a 7-a a Ligii I, din cauza situatiei delicate din clasament a gazdelor, transmite corespondentul NewsIn.
"Va fi un joc pe viata si pe moarte. Nu e un joc simplu, Gloria Buzau se afla intr-o situatie delicata. Este printre ultimele sanse de a ramane agatati de sperantele pentru evitarea retrogradarii, si tot timpul, la astfel de meciuri, lucrurile se pot complica. Buzaul este o echipa foarte ciudata, care a pierdut tot pana acum, dar care a aratat ca stie sa joace si fotbal", a spus Razvan Lucescu.

Tehnicianul gruparii de sub Tampa si-a fixat ca obiectiv castigarea celor trei puncte din deplasarea de la Buzau, mai ales ca echipa sa se afla "intr-un moment foarte bun, iar confirmarea a venit si de la acest joc din Grecia, pe care l-am castigat in fata unei echipe care incepuse bine campionatul".

Cu ocazia pauzei competitionale din Liga I, prilejuita de meciurile nationalei Romaniei in preliminariile pentru CM 2010, FC Brasov a disputat duminica, in Grecia, o partida amicala in compania formatiei din prima liga elena, Larisa, intalnire castigata cu 1-0 de gruparea de sub Tampa.

Pentru meciul de la Buzau, Razvan Lucescu nu se va putea baza pe serviciile lui Maldarasanu, care este accidentat, si nici pe aportul lui Baltoi si Buga, care sunt in urma cu pregatirea fizica. De asemenea, Paolo Adriano este incert din cauza unor probleme medicale.

FC Brasov va intalni in deplasare formatia Gloria Buzau, duminica, de la ora 21:00, intr-un meci programat in cadrul etapei a 7-a a Ligii I.

Razvan Lucescu a vorbit si despre meciul nationalei cu reprezentativa Insulelor Feroe: "Trebuie luata doar partea pozitiva, cele 3 puncte, obtinute in conditiile unei presiuni foarte mari si a unor scandaluri exagerate. Echipele mici au inceput sa emita pretentii, nu mai este valabil ca mergi si castigi sigur, acum trebuie sa te lupti foarte tare si sa fii bine pregatit".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.